Audiofreq visszavonul!!

Legalábbis egy időre biztosan, de még semmi sem biztos a jövőre nézve.

Sam az alábbi nyilatkozatot közölte facebook oldalán:

“Sziasztok srácok,

szeretnék megosztani valami nagyon személyes dolgot veletek.

Amint észrevehettétek eléggé csendes időszakom volt, a tavalyi album megjelenésem óta nem igazán tudtam befejezni sok zenét. Igazából az utolsó pár év elég megterhelő volt számomra és az utolsó pár hónapban elég közel kerültem a kiégéshez.

Emiatt úgy döntöttem, hogy egy hosszabb szünetre van szükségem a zenéléstől, hogy megtaláljam a belső békémet és újra feltöltődjek.

Őszintén hálás vagyok a rajongóimnak, ti vagytok a világ legnagyszerűbb rajongói és köszönöm, hogy ilyen nyitottak vagytok és tiszteltek a munkámért. Szerencsésnek érzem magam, amiért azok közé az előadók közé tartozom a hardstyle szcénán belül, akik mindenféle stílusból meríthetnek ihletet és ennyire támogatnak ebben. Persze szeretném megköszönni a szervezőknek is, akiknél felléphettem az elmúlt években és persze a kollegáknak is akik támogattak, sokat jelent.

Az eddig leszervezett fellépéseimet a következő hónapokra még végigcsinálom és az összes booking ami folyamatban van meg lesz oldva valahogy az ügynökségemmel, azonban 2018 elején abbahagyom.

Nem tudom mennyi ideig leszek távol, idő kell, hogy megtaláljam a megfelelő irányvonalat, mind személyes és kreatív téren is. Ez eltarhat hónapokig, de akár évekig is, sőt az is lehet, hogy úgy döntök, csak a háttérben folytatom tovább, de őszintén nem tudom még mit, mikor, hogyan, csak hogy kell egy kis idő és tér. Bárhogyan is lesz, nem mondom, hogy ez vége mindennek, Corey-val továbbra is dolgozni fogok a Bioweapon projekteken, beleértve néhány fellépést amik már le lettek szervezve. Új zenét viszont nem fogok kiadni, azokat leszámítva amik már készen vannak.

Ismét csak szeretném megköszönni a rengeteg támogatást az évek alatt és remélem megértitek, hogy mi a helyzet.

Viszlát később…

Sam”

 

Forrás: facebook

 

Ha tetszett, oszd meg a hírt vagy like-old!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •  
  •  
  •  

Chris Heart

2004 óta Hardstyle fan, az Outragers formáció tagja

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.