‘A fény temploma felé’ – Wildstylez interjú

Az Alive at Night (alive-at-night.com) elkapta Wildstylezt egy interjú erejéig, ennek fordítását olvashatjátok:

A két héttel ezelőtti hétvégén tartották a keményebb stílusok legillusztrisabb eseményét. Több tízezren látogattak el a GelreDome-ba, hogy tanúi lehessenek a ‘Qlimax – Temple of Light’-nak. Felkészülve egy gyilkos éjszakára, egy bizonyos művész, aki átélte ezt a hihetetlen estét, az idei himnusz-készítő Wildstylez volt.

Tudjatok meg többet a Qlimax-ről, új életéről, mint apa, és még másról is, ebből az exkluzív interjúból!

Ui: Odaajándékozzuk az idei Qlimax CD egy dedikált példányát, ne felejtsétek el csekkolni a Facebook oldalunkat!

Helló, Joram, jó, hogy ismét itt üdvözölhetünk! Először is, hogy érzed magad ma?
Köszi! Nagyszerűen vagyok. Még bizsergek a Qlimaxtől, micsoda remek éjszaka volt!

Közel két hete tartották meg a Hard Dance „világkupát”, azaz a Qlimaxet, és tiéd volt a megtiszteltetés, a himnusz, a ‘Temple of Light’ elkészítése. Mit jelentett számodra az idei téma?
A Qlimax-himnusz elkészítése nagy megtiszteltetés volt számomra; kivételesnek érzem magam, ez a feladat volt a kirakós hiányzó darabkája számomra. A Qlimax a legnagyobb és legjobb hardstyle esemény a kezdetektől, és fellépni azon hétvégén olyan élmény, amit sosem felejtek el.

Hogy építetted be a témát a zenébe?
Jó kérdés. Mint azt valószínűleg tudjátok, a Wildstylez és a Qlimax-hangzás nem igazán hasonlítanak. A Qlimax egy viszonylag sötét hangulatú esemény, a Wildstylez-számok pedig nagyon eufórikusak. Éppen ezért nagyon izgalmas kihívás volt, a két hangzásból klasszikus Qlimax-érzést varázsolni. Persze a téma és a vokál jó iránymutatók voltak. Szerintem sikerült megtalálnom az egyensúlyt és büszke vagyok a végeredményre.

Akkor beszéljünk az érdekesebb dolgokról! Milyen érzés volt több mint 20 ezer ember előtt színpadon állni?
Szavakkal nem lehet leírni. Habár már vagy hétszer voltam Qlimaxen, még mindig érzem a pillangókat a hasamban. Olyan különleges, hogy a világ legelhivatottabb közönsége előtt állsz. Megtisztelő és nagyon sokat jelent nekem!

Részt vettél utána a bulin is? Ha igen, mit gondolsz az idei színpadról és a produkciókról?
Majdnem a végéig maradtam. Fantasztikus volt az egész hangulat, a színpadi dizájn meglepő volt, de király. A Qlimax sosem okoz csalódást, az idei szervezés igazán remek volt.

Mindent összevetve, mit jelent számodra a Qlimax?
A világ első számú beltéri hardstyle eseményét!

Idén te készítetted a hírhedt válogatás CD-t. Mesélj róla, hogy építetted be az eseményt a válogatásba?
Először is, szerintem fontos megjegyezni, hogy a CD mindig az egész esemény tökéletes leképezése, éppen ezért tartalmaznia kell az ott fellépők zenéit. Például beletettem Atmozfears, Noisecontrollers és még sok más előadó zenéit. Emellett idén sok Wildstylez és Project One zene is megjelent, és fontos, hogy támogassam Headhunterz haveromat. Szerintem megtaláltam a euphoric, a raw és a kísérletezős közötti egyensúlyt. Remélem, nektek is tetszik!

Idén sok újonc volt a GelreDome-ban. Szerinted miért fontos, hogy feltörekvő tehetségek is helyet kapjanak a line-upban?
A hardstyle közösség folyamatosan változik és a hangzás is fejlődik. Szerintem a Q-dance jól tette, hogy meghívott olyan új actokat, mint a Sub Zero Project. Így fenn lehet tartani a közönség figyelmét, és újító is.

Nem idegen számodra a Qlimax színpada; valaha megszokássá válhat a fellépés egy ilyen illusztris eseményen?
Soha!! Újra és újra tudom csinálni, sosem válna megszokássá az a különleges érzés, amikor a színpadon állsz!

Jól van, akkor a további hírek: Wildstylez nemrég lett ‘Daddystylez’ – gratulálok! Milyen eddig az apaság?
Remek! Az összes klisé igaz, haha, tényleg imádom, hogy apa vagyok. Elégedett kismeber, segít nekem, hogy normál ritmusa legyen az életemnek. 😉

Máris megváltoztatta a fiad születése a megszokott életedet?
Részben igen. Ugye hatalmas a felelősség, de így is van elég időm a stúdióban dolgozni, és továbbra is vannak hétvégi fellépéseim.  Csak egy hétvégém volt szabad, ami remek volt, mert akkor tudtam meg, mi is ez az egész apaság-dolog, haha!

Gondolod, lehetséges fenntartani a jó családi életet otthon a karrierépítés és a sok utazgatás ellenére?
Teljes mértékben. Lehet, hogy hétvégente turnézom, de hétközben van elég időm a családomra.

A zenét illetően, a Qlimax-himnusz mellett nemrégiben új Project One számok is jelentek meg. Milyen érzés újjáéleszteni ezt a hihetetlenül sikeres koncepciót a korai éveidből?
Nagyon élvezem a közös munkát Headhunterzel a stúdióban. Kreativitás szempontjából nagyon passzolunk, és mindig nagyon inspiráló mikor összefogunk. Szóval igen, remek ez az új fejezet!

Mielőtt befejeznénk az interjút, mire számíthatunk Wildstyleztól a következő hónapokban?
Túl sokat nem mondhatok, de dolgozom néhány király terven és ötleten. Hamarosan többet is megtudhattok, tartsátok nyitva a szemeteket! 🙂

Gondolom, tudod mi jön befejezésképpen. Mit reggeliztél ma?
Barna kenyeret csokivlokkennel. 😉

Mielőtt elbúcsúznánk, egy darab Qlimax CD-t adunk ajándékba, melyet Wildstylez maga írt alá! Meg akarod nyerni? Irány a net és a Facebook oldalunk és kommentelj!

Nagy köszönet Wildstyleznak az interjúért és a Be Yourself Musicnak, hogy biztosították ezt a kis ajándékot! Figyeljétek Wildstylezt a lenti social média oldalakon!

FACEBOOK
INSTAGRAM
SPOTIFY

 

Ha tetszett, oszd meg a hírt vagy like-old!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .