Max Enforcer ‘Got Me Like’ – Interjú

Max Enforcerrel készített interjút nemrégiben az Alive at Night (alive-at-night.com), ennek fordítását olvashatjátok az alábbiakban:

Nevezhetjük hardstyle veteránnak, vagy edzett legendának, egy biztos, Max Enforcer kiállta az idő próbáját. A lenyűgözően stabil és virágzó karrier mellett, ez a sokoldalú producer felelős számos érzelgősebb muzsikáért, mint a “Lost In Paradise”, a “Gold” és mostanság, az AmsterdamSoundSystemmel és Mark Vayne-nel határokat feszegető együttműködéssel készült “She Got Me Like”.
Enforcer régen szerepelt már az Alive at Nighton, ezért úgy döntöttünk, beköszönünk, hogy beszélgessünk az új daláról, hogy milyen érzés osztozni a stúdión a Digital Punkkal és ANDY SVGE-vel (többek között), valamint egészségről és fitnesszről.

Hé, Kel! Régen szerepeltél már az Alive at Nighton, üdv újra itt! Mi történt veled az elmúlt időben?


Helló! Elfoglalt vagyok, de remekül, boldognak érzem magam. 🙂

 

Eléggé besűrűsödtek mostanában a dolgok körülötted. Beavatnád az olvasókat, hogy készültél fel az óriási fesztiválszezonra?

Igen, így igaz. Jelenleg arra koncentrálok, hogy minden dallal és együttműködéssel végezzek, mielőtt a sűrűtől a totál megőrülésig jutnék. Hogy összpontosítani tudjak, próbálok minden nap edzeni és egészségesebben enni, mint általában. Tényleg segít!

 

Nemrég adtál ki egy igen komoly dallamos slágert a Lose Control Musicnál, melynek címe: She Got Me Like, az AmsterdamSoundSystemmel és Mark Vayne-nel összedolgozva.  Ennek mi a sztorija?


Az AmsterdamSoundSystem a menedzsmentemen keresztül keltette fel a figyelmem. Ők egy csapat tapasztalt producer Amszterdamból, akik már elértek egy csomó király dolgot. Én szilárdan hiszem, hogy különféle behatások csodás dalokat eredményezhetnek, így összejöttünk és voilà!

 

 

A “She Got Me Like” már most hatalmas sláger. Számítottál rá, hogy egy ilyen dallamos zene ilyen nagyot fog szólni?


Azt hiszem, előre sosem tudhatjuk, melyik szám lesz sláger; manapság minden olyan felgyorsult, könnyű elveszni a megjelenésekben. Az pozitív, hogy kezdenek elmosódni a határok a euphoric és a raw vonal között. Hálás vagyok az előadók és a rajongók hatalmas támogatásáért. <3

 

A te nézőpontodból, mitől lett ilyen sikeres ez a szám?


Szerintem a zenei kombináció miatt, a hardstyle alap és Mark Vayne hangja együtt adja ezt a számot.

 

Olyan művész vagy, aki támogatja a dallamos produkciókat; gondolod, visszatér ez a stílus?

Köszönöm! 🙂
Azt hiszem, túlságosan szeretem ezt a zenét, hogy ne próbáljak meg minden egyes számmal szintet lépni. Visszatérés vagy sem, attól függ, honnan nézed. Pár országban csak most kezdődik az egész, de ha a holland közösséget nézzük, igazad van. Szerintem nagy szerepe van ebben a euphoric és a raw összemosódásának. Nevezzük csak hardstyle-nak, emberek! 😉

 

Történt egy érdekes fejlődés a hardstyle-on belül mostanában – a raw és a euphoric elemei összeolvadtak. Úgy érzed, közelítenek egymás felé ezek a stílusok?

Így van. És imádom!

 

Mindig van hova fejlődni ebben a közösségben. Mint régi motoros, miből kellene több?

Általánosságban, kicsit kevesebb beszéd és több haladás. 😉

 

 

Több együttműködésről hallottunk, jelenleg ANDY SVGE-vel dolgozol a stúdióban. 😉 Megosztanál velünk pár infót?


Azt hiszem a webkamerás esetre gondoltok… Mit mondhatnék…? Hahaha!
Andy és én régi barátok vagyunk. Tanúja lehettem, ahogy felnőtté válik, mind emberileg, mind művészileg. Stúdió szomszédok vagyunk, de a közös zene ennél többről szól. A szám majdnem készen van, és örülünk, hogy mindketten találtunk benne a saját stílusunknak helyet.

 

Egy épületben dolgozol ANDY SVGE-vel, de még néhány más producerrel is. Milyen előadók vannak még itt, és milyen érzés, hogy ott vannak?


Az épületünk sok kiváló producernek ad helyet. A Human Resource, Speedy J, Three Drives on, a Vinyl-tól kezdve Tha Playah és a The Viperig. Az előadók jönnek és mennek, de mostanában Neophyte, Digital Punk, Dr Phunk, Furyan és Evil Activities (;)) vannak velünk egy épületben. És a legfrissebb hír: Paul Elstak is csatlakozik hozzánk.

 

Egy bizonyos előadóhoz elég közel állsz: Wildstylezhoz. Mesélnél a vele való barátságodról?


Joram csodás művész és barát. Elmondhatunk bármit a másiknak, amíg tiszteljük egymás véleményét. Néha bezárkózom a kis világomba, és barlanglakó leszek a stúdión belül. Joram csak felhív Facetime-on, és abban a pillanatban visszatérek a földre, haha!

 

 

Nem idegen számodra az edzőterem. Beavatnád az olvasókat a fitnessz és egészség rendszeredbe?

Minden a fegyelmen múlik, és hogy ne ostorozd magad, ha nem minden nap sikerül megcsinálnod. A sport és az egészség szórakozás kéne legyen, ugyanakkor komoly is. Igyekszem heti 3-4-szer edzeni, de általában csak kettő lesz belőle; ezek az alkalmak többnyire crossfit alapú, magas intenzitású gyakorlatok, 20-30 ismétléssel, és két testrészt mozgatok át egy gyakorlattal.
20 kitöréssel kezdek, 15 kg-os homokzsákkal, majd 20 fekvőtámasz, 20 kitörés 20 kg-val, 20 fekvőtámasz, 20 kitörés 25 kg-val, 20 fekvőtámasz zárásként. Ezután egy rövid Cooper-teszt, majd guggolásból felugrás, kötélmászás és mindezt háromszor.
Próbálok egyensúlyt tartani az étkezésben (és az ivásban!), és extra gyakorlatokat csinálok a hotelszobában, ha turnén vagyok.

 

 

Habár nagyon fitt vagy, milyen bűnös gyönyörnek engedsz?

Hahaha… Felszedtem pár kilót tavaly, és nem mind izom.
Közel sem vagyok fitnessz guru vagy ilyesmi. Az edzés segít a figyelemben, segít megtisztítani az elmém, és másképp látok dolgokat. Lényegében egy jobb verziómon dolgozom. Még mindig imádok enni, a kesudiót és a sört. Csak megtanultam, hogy tartsam egyensúlyban.

 

Végezetül, ma mit evett Max Enforcer reggelire?

200 ml zsírszegény joghurtot és egy almát.

 

 

Köszönjük Max Enforcernek a csodás interjút! Alig várjuk, hogy elkapjuk az egyik szettet a nyáron, és meghallgassuk a legutóbbi kísérleteit.

Hogy ne maradjatok le, kövessétek őt a lenti linkeken!

FACEBOOK   |   TWITTER  |   INSTAGRAM

 

FORRÁS: alive-at-night.com

 

Ha tetszett, oszd meg a hírt vagy like-old!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..