Villáminterjú Adam Bass-el azaz Spectrával

adam bass1. Szia, Ugye mindenki Adam Bass néven ismer, de mostanában Spectra néven kezdtél zenéket gyártani, mi az oka a váltásnak?

– Sziasztok. Az Adam Bass művésznevem egy gyerekkori kreálmányom, tinédzserkori kedvencem, Bass-T után. Nem gondoltam hogy ennyire hangzatos és jól csengő lesz ez a név. Idehaza igy ismernek, ez a név megmarad a magyar hardstyle bulikra. Nemzetközi szinten most Spectra-ként szeretnek sokkal jobb minőségben dolgozni mint ezelőtt.

2. Elég sok közös munkátok van a Siderunnersel, lesz még kollabioráció?

– Így van. A Spectra mint név, sokkal jobban ráfog koncentrálódni a Spectra & Siderunners (SPSRS) projektre. Elég jól halad a közös munka. A nemrégiben ingyenesen megjelent két dalunk után most lehetőségünk nyílt hogy egy nemzetközi szintű előadóval kollaboljunk, valamint 3 külföldi fellépést is bezsebeltünk, de ezekről kesőbb.

3. Ha jól tudom a Hard Music Recordsnál is lesz megjelenés, mikorra várható? Ennek kapcsán lesz itt Budapesten is rendezvényük?

– A HMR-nél az augusztus 19. We Love Hardstyle Anthem fog megjelenni, a kiadó főemberének számító Paulistossal közösen. Hogy mikor, azt még én sem tudom.

4. A Greend Day bootleg elég jól sikerült, tervezel még hasonlókat?

-Ahogy idősödöm, úgy kezdenek rám is nosztalgikus emlékkent hatni ezek a numetal, rap zenék. Bevallom, amikor ezek mentek éjjel-nappal anno, gyűlöltem őket. Most viszont szinte mind jó alapanyag egy igazi, singalong, crowdpleaser bootlegre, szóval igen, lesz még ilyen.

5. Mik a hosszútávú terveid? Adam Bass név megmarad?

-Idehaza a kis rendezvenyekre mindenképp marad Adam Bass. Tavaly december óta rendszeres fellépője vagyok a Suttyódiszkó rendezvényeknek ahol szintén ezen a neven játszom a 90-es évek beli retteneteket. Adam Bass-ként legközelebb a Mighty 90’s rendezenyen talalkozhattok velem a IX. kerületi Foodtruck udvarban, ami azert is hatalmas megtiszteltetés, mert anno a Kashmir-K2 korszak idejen gyakorlatilag 100%-ban innen indult a karrierem. Bizakodom a jővővel kapcsolatban, rengeteg munka áll még előttem.

 

Ha tetszett, oszd meg a hírt vagy like-old!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •  
  •  
  •  
djdeeroy@gmail.com'

Denoiser

Denoiser, a Hungarian Hardstyle facebook oldal alapítója, az egyik legelső hardstyle dj az országban és a hardstyle.hu főszerkesztője

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.